regulering ved endetarmen liderlige kone

Escort hjørring erotisk massage i københavn

Så måtte jeg over give mig, jeg trak mine fingre ud, og pressede pikken helt i bund. Vi gik i bad og ind i soveværelset. Så kan det være du ikke boller udenom i aften, din liderlige tyr! Hun tog om min pik og onanerede de sidste dråber sæd ud af min ømme pik. Skamlæberne var svulmet helt. Forsigtig pressede jeg pegefingeren op langs skaftet af min pik, og ind i røvhullet.

regulering ved endetarmen liderlige kone

Jeg havde jo bare haft en enkelt finger oppe i hende, da jeg slikkede hende, så hun var slet ikke udvidet nok. Men desværre var der lange udsigter til at konen skulle være hjemmefra et par dage. Ja vi er her begge! Jeg havde ikke regnet med at hun kunne lide at blive blokket ud på den måde, det var første gang jeg havde prøvet at have både pikken og en finger oppe i tarmen på hende samtidig. Sprøjt efter sprøjt pressedes sig. Det var lidt for hurtigt, lig stille til jeg har vænnet mig til den! Hun tog om pikken og førte den forbi skedeåbningen, så der blev fedtet ind i kussesaften, og derefter tilbage og pressede igen mod ringmusklen.

ColetÂNEA DA EX panicat juju salimeni, muito tarada fudendo COM CU, bucetamando SEM parar.


Grænsekiosker padborg hård sex video

Hun kørte pikke ud og ind et par gange, så måtte hun have luft, Hun kiggede op på mig og smilede Er det godt? Klokken var nu ved at være 7, og vi fik begge travlt, der var nu kun en time til Vivis veninde kom, og til at jeg skulle møde Lotte og Lene. Du er nok liderlig i dag! Problemet løste sig selv. Med fingrene bag om hendes ryg, kunne jeg mærke min pik glide ind og ud af endetarmen.